Marketing i oglašavanje

Besplatno oglašavanje apartmana HrvatskaOglašavanje apartmana na portalu NajPutovanja je besplatno. Nakon jednostavne i brze registracije preko svog korisničkog računa možete u potpunosti upravljati svojim oglasima za smještaj (sve promjene su trenutno vidljive).


Registrirati se možete na dijelu portala specijaliziranom za smještaj na moru koji se nalazi na adresi smjestaj.najputovanja.com. Za registraciju će Vam biti potrebna važeća e-mail adresa, te vjerojatno ne više od 3 minute vremena, u tri vrlo jednostavna koraka.


Što ćete dobiti registracijom?

Za 0 kn ćete dobiti mogućnost izrade oglasa za svoje smještajne jedinice na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, direktan kontakt sa potencijalnim gostima, online obrazac za primanje upita i rezervacija koje stižu direktno na Vašu e-mail adresu. Nadalje, sa svojim korisničkim podacima se uvijek možete prijaviti u sustav i administrirati sve svoje oglase. Također ako već imate internetsku stranicu svojih apartmana možete i postaviti poveznicu (link) koja će voditi direktno na glavnu stranicu Vaših apartmana.

Svakom oglasu ćemo pokušati automatski odrediti lokaciju na karti prema adresi koju upišete, a ako to nije moguće automatski, uvijek možete ručno upisati koordinate lokacije gdje se nalaze Vaši apartmeni, te će oni biti prikazani na Google Maps karti kako bi gosti što lakše pronašli Vaše apartmene.


Kako će izgledati moj oglas?

Primjer kako izgleda oglas za apartman koji sadržava smještajne jedinice tipa soba, studio i apartman možete pogledati ovdje.
Oglas za pansion sa sobama i/ili apartmanima, restoranom i jelovnikom restorana možete pogledati ovdje.Registrirajte se ovdje, te odmah započnite s besplatnim oglašavanjem Vašeg smještaja bez provizije i bez skrivenih naknada.