Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Za Hrvatsku možemo reći da je najljepša zemlja na Mediteranu, a sigurno ne bi bilo previše reći ni da je jedna od najljepših zemalja na svijetu.


Ljetovanje u Hrvatskoj

Bilo da ste se odlučili ljetovati u Istri ili Dalmaciji, očarat će Vas razvedena obala s tisuću otoka, uvala i hridi, kristalno čisto more će se činiti neodoljivim za kupanje i uživanje, a Hrvatice koje slove kao jedne od najljepših žena na svijetu, ostavit će Vas bez daha.

Bez obzira u kojem smjeru krenete, naići ćete na neodoljiva mala mjesta uz more prepuna skrivenih uvala gdje možete uživati u romantičnim zalascima sunca.


Odmor i hrana u Hrvatskoj

Oduševit će Vas bogata kulinarska ponuda ukusnih jela, hrvatskih specijaliteta i finih domaćih vina kojim će Vas ponuditi ljubazni i uslužni domaćini.

Ovaj savršen ugođaj upotpunit će lagana glazba koju će samo za Vas u živo izvoditi domaći pjevači i dalmatinske klape. Uz neizbježan zvuk mandoline i gitare, možete se prepustiti i zvucima tamburice.

Hrvatska Vam nudi idealan odmor bilo da volite lude noćne izlaske ili mirna obiteljska druženja u ugodnom ambijentu. Hrvatska obala ispunit će sva vaša očekivanja, pa i više od toga.


Smještaj u Hrvatskoj

Da biste imali bezbrižno i idealno ljetovanje ili odmor u Hrvatskoj, pobrinite se unaprijed za svoj smještaj. Izaberite za sebe hotelski smještaj, apartmane, privatne kuće, kampove ili neku drugu opciju u destinaciji koja Vam najviše odgovara.

U Hrvatskoj ćete sigurno pronaći nešto za sebe. Ako na vrijeme rezervirate svoj smještaj, moći ćete pronaći kvalitetniji smještaj po povoljnijim cijenama, a posebno u predsezoni i postsezoni.

Uživajte u Hrvatskoj na Jadranu koje je najljepše i najčišće more na svijetu, dok se odmarate u vrhunskom, kvalitetnom, pa i povoljnom smještaju, posebno u odnosu na ostale zemlje. Novalja, Vodice, Promajna, Primošten, Crikvenica, Opatija, Zaton, Rogoznica, Tučepi, Baška Voda, Šibenik i ostala mjesta u Hrvatskoj očekuju i ovoga ljeta Vaš dolazak te će Vam pripremiti mnogobrojna iznenađenja i osigurati lijepe i prekrasne trenutke kao i do sada!

Više o smještaju u Hrvatskoj kao i rezervacije smještaja ili cijene možete pogledati ovdje.