Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Baška Voda


Za sve koji ovo ljeto žele provesti uz puno smijeha i dobre zabave, Baška Voda je najbolji izbor. Nalazi se ispod veličanstvene planine Biokovo u srcu Dalmacije, a dio je i poznate i sve popularnije Makarske rivijere.

Baška Voda je iz malog ribarskog mjesta prerasla u poznatu turističku destinaciju za ljetovanje i odmor.


Plaže u Baškoj Vodi

Baška Voda je postala popularna turistička destinacija upravo zbog svojih prekrasnih plaža na kojima se možete sunčati ili se skrivati u hladu borovine za vrijeme najtoplijeg dijela dana, te kupati u kristalno čistom moru.

Plaže u Baškoj Vodi su šljunčane i kao stvorene da na njima provedete svoje ljetovanje ili godišnji odmor. Iako se mnoge plaže ističu svojom ljepotom, plaže Makarske rivijere svakako zaslužuju da ih posjetite.


Znamenitosti u Baškoj Vodi

Izaberete li Bašku Vodu kao svoju omiljenu destinaciju ovo ljeto, sigurno nećete pogriješiti. Ali nije samo more i sunce ono po čemu je Baška Voda idealna destinacija za ljetovanje.

Osim izležavanja na plaži pod vrelim suncem, uvijek možete izdvojiti i malo vremena da posjetite znamenitosti Baške Vode. Posebno zanimljive i značajne za Bašku Vodu su crkve, a neke od njih biste svakako trebali posjetiti i vidjeti. Često zanimljiva turistima je Crkva sv. Nikole koja čuva vrijedne vitraje Josipa Botterija Dinija, te Crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije oko koje se nalazi jako staro groblje, a zanimljivo je i po tome što ima četiri nadgrobne ploče koje potječu iz XIV i XV stoljeća.


Zabava, sport i rekreacija u Baškoj Vodi

Baška Voda kao atraktivno i jako popularno mjesto za odmor, ima u ponudi različite vrste zabave u obliku vodenih sportova. Tako će oni koji žele aktivan odmor moći uživati u različitim sadržajima kao što su tobogani, jedrenje na dasci, ronjenje, parasailing, podvodni ribolov, surfanje... Zabave Vam sigurno neće nedostajati.

Ljetovanje u Baškoj Vodi će Vam pružiti i lude nezaboravne tulume i to na samoj plaži. Glazba se čuje iz svakog kutka, te je jednostavno nemoguće ne zabaviti se!

Moći ćete uživati u zvucima dalmatinske glazbe u konobama, ali i drugim vrstama glazbe u diskotekama i coctail barovima koji su uglavnom smješteni uz obalu. Sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu.

Osim bogatog noćnog života kojeg Vam u Baškoj Vodi sigurno neće nedostajati, Baška Voda ima u ponudi i različite izlete za one koji žele malo bolje upoznati i okolna mjesta Baške Vode.

Tako Baška Voda, kao odlično polazište za zanimljive izlete organizira turistima i izlete u Dubrovnik, Trogir, Šibenik, Imotski, na slapove Krke, planinu Biokovo, otoke,...


Ponuda smještaja - Baška Voda

Da biste proveli idealno ljetovanje ili godišnji odmor u Baškoj Vodi, osigurajte na vrijeme najpovoljniji smještaj za sebe!

Baška Voda ima bogatu ponudu smještaja, pa tako možete pronaći privatni smještaj, a tu je i smještaj u hotelima, apartmanima, pansionima, no možete pronaći i samo sobe. Osim ovakvih vrsta smještaja, za one najhrabrije, ljubitelje prirode i avanturističkog duha, Baška Voda ima u ponudi i smještaj u kampu. Smještaj u kampovima može biti najidealniji način provođenja ljetovanja!

Ako na vrijeme rezervirate smještaj za svoje ljetovanje i odmor, možete proći jako povoljno i jeftino! Posjetite ovo ljeto Bašku Vodu, opustite se i jednostavno uživajte!

Više o smještaju na moru u Baškoj Vodi možete pronaći i ovdje.