Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Crikvenica


Crikvenica je smještena u najljepšem dijelu Kvarnerskog zaljeva, te je jedno od najstarijih ljetovališta na Mediteranu.


Plaže Crikvenice

Cijela hrvatska obala je jako razvedena, pa je tako i Crikvenica bogata romantičnim zaljevima, predivnim pješčanim i šljunčanim plažama,te hladom u kojem se možete skloniti za dugih sunčanih sati.

Osim užitka kupanja u prekrasnom čistom moru, te plažama koje su obilježene i Plavim zastavama, ako se odlučite na malo avanture i proučavanje okolice, možete pronaći prelijepa mjesta i sebi priuštiti zadovoljstvo kupanja na još neotkrivenim plažama.

Neke od poznatijih plaža Crikvenice su na kojima možete provesti veći dio svog ljetovanja su:

• Plaža Kačjak Crikvenica
• Plaža Omorika Crikvenica
• Plaža Crni molo Crikvenica

Bez obzira koju plažu Crikvenice odlučite posjetiti, sigurno ćete uživati. Neke od njih će Vam ponuditi aktivan odmor, al na svakoj od njih Vi uvijek možete izabrati samo svoju ležaljku i svoj kut gledanja na nepregledno morsko plavetnilo.Hrana u Crikvenici

Ako ovo ljetovanje odlučite provesti u Crikvenici, jedna od delicija koju svakakako morate probati je torta Frankopan. Ova torta je specijalitet u Crikvenici, te se priprema na poseban način, no tu su naravno i brojni drugi gastronomski specijaliteti u kojima ćete moći uživati.


Smještaj u Crikvenici

Da bi Vaše ljetovanje u Crikvenici bilo potpuno, osigurajte si na vrijeme povoljan smještaj.

Crikvenica Vam, kao i drugi gradovi, nudi različite vrste smještaja. U ponudi imate hotelski smještaj, apartmanski smještaj, te naravno možda i najpovoljniji privatni smještaj. No, ne zaboravite i na mogućnost smještaja u kampu za one koji žele više vremena provesti u prirodi i avanturističkog su duha.

Više o smještaju u Crikvenici i online rezervacije apartmana u Crikvenici nalaze se ovdje.