Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Novalja


Ako ste ovo ljeto odlučili provesti izležavajući se na najatraktivnijim plažama u Hrvatskoj, uživajući u ponudi jela i pića u brojnim koktel barovima te posjećujući najpopularnije klubove s odličnom glazbom i vrhunskim D.J.-ima, Novalja je pravi izbor za Vas!


Plaže u Novalji

Ovo turističko mjesto, ipak je zadržalo svoj starinski mediteranski ambijent čiji poseban dio čine prekrasne pješčane i šljunčane plaže. Ako svoje ljetovanje tamo provedete, sigurno ćete pronaći pravu plažu za sebe jer bez obzira u kojem smjeru krenete, doći ćete na jednu od tih jedinstveno lijepih plaža s kristalno čistim morem od kojih su mnoge obilježene i plavim zastavicama.


Zabava na Zrču

Vjerojatno najpoznatija plaža u Novalji, ali i u Hrvatskoj, je Zrče (Zrće), na kojoj se svakog ljeta održavaju spektakularne zabave zbog
kojih su Pag i Novalja i dobili nadimak "hrvatska Ibiza".

Ljetovanje na Zrču će Vam pružiti lude nezaboravne tulume po cijele dane i noći i to na samoj plaži. Ne očekujte tulume samo kada padne noć, jer je svako vrijeme, zapravo vrijeme za dobar provod!

Moći ćete uživati u različitim sadržajima kao što su tobogani, bungee, jet- ski, a tu su i spasioci koji paze na Vas. No, Novalja Vam omogućava i veliku ponudu izletničkih aranžmana.

Naravno, da bi u svemu tome mogli uživati, morate si prvo osigurati smještaj koji ćete bez problema moći pronaći u Novalji, i to sve po jako povoljnim i pristupačnim cijenama.


Specijaliteti u Novalji

Kako biste se mogli u potpunosti opustiti, pomoći će Vam i bogat izbor domaćih specijaliteta koje ćete moći kušati, a posebno svjetski priznati paški sir i janjetinu uz koje neizbježno ide i domaće vino!


Kako sve možete iskoristiti ljetovanje u Novalji?

Ljetovanje u Novalji možete iskoristiti i da si kupite poznatu predivnu pašku čipku ili da posjetite antički podzemni vodovod koji pobuđuje veliko zanimanje turista.


Pag i Novalja privlače turiste i zbog fenomena poznatog kao "Paški trokut". Iako nije do kraja istražen, njegov nastanak neki povezuju s pojavom NLO-a nad cijelim paškim područjem u prošlosti.

Novalja je trenutno jedna od najpoželjnijih destinacija za ljetovanje na Jadranu. Bez obzira želite li aktivan odmor, noćnu zabavu ili odmor uz izležavanje pored mora, Pag i Novalja Vam nude raznovrsnost sadržaja za sve generacije!

Dođite i otkrijte što to privlači brojne turiste na Zrče (Zrće)! Provedite nezaboravno ovo ljeto!


Smještaj u Novalji

Da bi Vaše ljetovanje u Novalji bilo potpuno, osigurajte si na vrijeme povoljan smještaj.

Novalja i Zrće, kao i druga mjesta, imaju u ponudi različite vrste smještaja. U ponudi su hotelski smještaj, vile, privatni apartmanski smještaj, privatne kuće koji je možda i najpovoljniji privatni smještaj. No, ne zaboravite i na mogućnost smještaja u kampu za one koji žele više vremena provesti u prirodi i avanturističkog su duha. Pronađite najpovoljniji smještaj za Vas i osigurajte si najbolje ljetovanje.