Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Primošten


Primošten je jedno od najprivlačnijih odredišta za odmor u Dalmaciji, a nalazi se smješten između Splita i Šibenika na poluotoku koji je jednom davno bio otok. Okružen sa sedam otočića, jedan je od najslikovitijih gradova na Jadranu.

Sam centar grada izgrađen je na brdašcu, a odlikuju ga male uske uličice i kamene kuće koje su zapravo i tipično obilježje svih primorskih gradića.

Mjestom dominira crkva sv. Jurja koja se nalazi na najvišoj točki poluotoka otkud imate i predivan pogled na okolicu Primoštena i naravno, na neizbježno morsko plavetnilo.

Upravo zbog sunčanih plaža, očaravajućeg plavetnila mora i sjena borova, ovaj grad je poznat i kao jedan od najromantičnijih gradova Dalmacije i jedna od destinacija koju svakako morate posjetiti.


Što probati u Primoštenu?

Dok ljetujete u Primoštenu, svakako nemojte propustiti da
probate gastronomske specijalitete, uz koje će Vas sigurno osvježiti i čaša crnog vina. Uz brojne morske specijalitete, možete probati i neka kontinentalnija jela, a sve začinjeno poznatim maslinovim uljem.

Za one koji se žele baviti sportom, Primošten nudi različite mogućnosti rekreacije kao što su jedrenje, ronjenje, tenis, kuglanje, odbojka na pijesku,…


Smještaj u Primoštenu

Da biste mogli uživati u svim blagodatima koje Vam nudi Primošten, za početak potrebno je da osigurate najbolji i najpovoljniji smještaj za Vas. Pronađite najjeftiniji smještaj za sebe, a ostatak ušteđenog novca potrošite na zabavu i noćne izlaske koji će Vam uljepšati odmor i ljetovanje.

Nude Vam se hoteli s raznim ponudama i različitim programima, no tu je i nešto povoljniji privatni smještaj kojeg ćete bez problema pronaći. Takav smještaj moći ćete pronaći unutar samog Primoštena, ali i izvan, te ćete se s ljubaznim domaćinima moći i dogovoriti oko cijene. Osim povoljnog privatnog smještaja u apartmanima, sobama i kućama, u ponudi Primoštena nalazi se još povoljniji, a nekima i najdraži smještaj u kampu.

Opustite se i uživajte na čarobnim plažama Primoštena, i shvatiti ćete zašto je ovo idilično mjesto osvojilo srca mnogih turista i postalo njihova omiljena destinacija.

Više o apartmanima i ostalom smještaju u Primoštenu, kao i rezervacije ili upite možete vidjeti ovdje.