Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Promajna


Smještena 4km od Baške Vode, a u samom srcu Dalmacije uz obalu Jadranskog mora, nalazi se Promajna. Ovo malo mjesto osvojit će Vas svojim dugim pješčanim plažama i kristalno čistim morem.

Njegove osunčane plaže savršeno su mjesto za miran i ugodan odmor, te ljenčarenje uz zvuk cvrčaka u pozadini, a uz sve to,i pogledom na prekrasno morsko plavetnilo.


Ponuda u Promajni

Na ljetovanju u Promajni, osim u kupanju i izležavanju na osunčanim plažama, ćete moći uživati i u velikom broju restorana i ljetnih barova koji će Vam ponuditi različita osvježenja.

Za one koji žele aktivniji odmor, organizirani su različiti rekreativni i zabavni sadržaji, a posebno zanimljiva su putovanja brodom na kojima možete uživati u hrani, piću i posebnom ambijentu.

Kada padne noć, uvijek možete krenuti na ugodne duge šetnje uz more, ili prošetati do prvog većeg mjesta gdje ćete naći još zabavnog programa koji će Vaše ljetovanje upotpuniti i učiniti još ugodnijim i zabavnijim.


Smještaj u Promajni

Nakon ugodno provedene večeri kada Vas svlada umor,
najbolje je povući se u intimne prostore vlastitog apartmana. U Promajni postoje mnogi objekti privatnog smještaja, koji nude povoljan i udoban boravak.

Plaže Promajne, skrivene pod borovom šumom, očarat će Vas na prvi pogled. Ova oaza mira čeka samo na Vas! Dođite i saznajte što to čini Promajnu idealnim turističkim odredištem.

Više o smještaju kao i sam smještaj u Promajni možete pronaći ovdje.