Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Šibenik


U središnjem dijelu Dalmacije, na ušću rijeke Krke u razvedenom zaljevu, smjestio se Šibenik. Ovaj pomalo bajkoviti gradić okružen je brojnim prirodnim ljepotama. U njegovoj blizini nalaze se nacinalni parkovi, parkovi prirode, vodopadi,...

Šibenik kao povijesni grad, obiluje mnogim znamenitostima, ali i prekrasnim plažama na kojima možete provesti svoje ljetovanje i odmor.

Iako sam Šibenik ne obiluje plažama, u blizini Šibenika, te na obližnjim otocima, sigurno ćete pronaći neku plažu za sebe!


Zabava kroz sport i rekreaciju u Šibeniku

Grad Šibenik, poznat i kao grad sporta, ima u svojoj ponudi veliki broj sportova koji Vam mogu uljepšati ljetovanje. Na taj način, svi oni koji ljetovanje ili godišnji odmor ne zamišljaju samo kao izležavanje na plažama,te žele ipak malo aktivniji odmor, u Šibeniku postoje brojne agencije koje nude razne programe u sklopu izleta, te različite vodene zabave i sportove kao što su jedrenje na dasci, ronjenje, parasailing, skijanje na moru,...

Osim bogate ponude sportova, kao što je već spomenuto, dok ljetujete u Šibeniku, svoje vrijeme možete iskoristiti tako da odete na neki izlete u okolicu Šibenika. Na raspolaganju su Vam i izleti u nacionalne parkove (nacionalni park Krka i nacionalni park Kornati ) u koje se putuje brodom, Zaton, ali i mnoga druga mjesta. Iskoristite u potpunosti ovo ljetovanje da bolje upoznate bar neke od brojnih ljepota Dalmacije!


Koje aktivnosti postoje u Šibeniku

Šibenik i Šibensko područje nude Vam razne zanimljive i adrenalinske aktivnosti kao što su ronjenje, paintball, planinarenje, biciklizam i uzbudljivi izleti kroz Nacionalne parkove, te Jeep safari. A najhrabriji će tako skakati sa Šibenskog mosta Bungee Jumping, te će ići na rafting po rijeci Krki ujedno uživajući u netaknutoj prirodi i prekrasnim vodopadima i tokovima rijeke koja se ubraja u Nacionalni park.


Zabava, noćni život i izlasci u Šibeniku

Dok ljetujete u Šibeniku, osim sunčanja i izležavanja na prekrasnim plažama, kupanja u bistrom plavom moru, izleta i ponude sportskih aktivnosti, Šibenik za Vas organizira i niz kulturnih i zabavnih priredbi.

Ponuda zabave u Šibeniku u ljetnim mjesecima je velika, pa tako se možete odlično zabaviti i u diskoteci u Šibeniku, ili čak posjetiti diskoteke u okolici Šibenika, a posebno su poznate i popularne one u Vodicama i Primoštenu.


Festivali i druga događanja u Šibeniku

Osim izlazaka i zabave u diskotekama Šibenika i okolice, noćni život Šibenika Vam nudi i druge vrste zabave. Tako Vam zabave sigurno neće nedostajati ni ako se odlučite uživati u zvucima klapske pjesme jer se u Šibeniku u srpnju i kolovozu održavaju Večeri klapske pjesme.

Šibenik je poznat i po tome što se u njemu tradicionalno održava i popularni Međunarodni dječji festival.

Osim mnoštva festivala i priredbi koje Vam jamče zabavu, a na kojima možete prisustvovati ako svoje ljetovanje i odmor odlučite provesti u Šibeniku, svakako je zanimljiv i srednjovjekovni sajam. Ovaj sajam se održava u rujnu, a vratit će Vas u prošlost i renesansno vrijeme.