Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Supetar (otok Brač)


Samo 40 minuta vožnje trajektom iz Splita, dijeli Vas od najvećeg a ujedno i najvišeg srednjedalmatinskog otoka Brača.

Nakon ugodne, ali i kratke vožnje u kojoj ćete moći uživati u pogledu na prekrasno plavo more, te se osvježiti na trajektu koji Vam može ponuditi udobnost klimatiziranih prostorija, ali i čarobnost svježeg zraka uz pogled na galebove i morsko plavetnilo, stići ćete u najveće bračko mjesto, Supetar.

Supetar, najveće bračko mjesto, može postati Vaš mali raj, samo ako se odlučite iskoristiti svoje ljetovanje za posjet ovom otoku. Supetar može postati Vaša oaza mira, ali i izvor odlične zabave.


Supetar- povijest imena

Zaštitnik Supetra je sv. Petar koji se slavi 29.6., po čijoj crkvi je Supetar i dobio ime. Dakle, spajanjem riječi su + Petar, po bazilici sv. Petra,ovo prekrasno malo mjesto je dobilo svoje ime.


Što vidjeti u Supetru

Osim prirodnih ljepota kojima se na svakom koraku možete diviti u Supetru, u blizini župne crkve možete vidjeti i kameni kip sv. Viktora i Bl. Majke Terezije. U samoj crkvi možete vidjeti i orgulje venecijansko- dalmatinske škole, te relikvije.

U blizini crkve nalazi se i mali župni muzej u kojem su pohranjeni mnogi spisi, knjige, predmeti, kaleži,... Najstariji predmet je kameni reljef ranjenog bika iz razdoblja prije Krista.

Otok Brač, jedan je od najljepših otoka ima mnogo toga za ponuditi turistima.


Smještaj u Supetru na otoku Barču

Supetar kao najveće mjesto na otoku Braču ima ponudu raznolikog smještaja od privatnih soba do hotelskih apartmana.

Više o smještaju u Supetru na otoku Braču pogledajte ovdje.