Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Tučepi


Tučepi su sve popularnija turistička destinacija smještena u srednjoj Dalmaciji. Nalaze se u neposrednoj blizini poznatog ljetovališta Makarska, te čine dio Makarske rivijere.


Plaže u Tučepima

Mjesto Tučepi se razvilo uz samu obalu, a čine ga prekrasne duge i šljunčane plaže koje će Vas ostaviti bez daha, te će se sigurno oni koji se odluče na ljetovanje u Tučepima, poželjeti vratiti bar još jednom u ovo očaravajuće mjesto.

Šetnja uz bistro plavo more čarobnim plažama pored kojih se nalazi borova šuma oduševit će svakog jer je jednostavno nemoguće na takve ljepote ostati ravnodušan. Ljetovanje u Tučepima zaista će Vam omogućiti da vidite neke od najljepših i najatraktivnijih plaža, među kojima se svakako ističe i naturistička plaža Nugal Tučepi, no ni ostale plaže ne zaostaju svojom ljepotom.


Smještaj u Tučepima

U Tučepima prevladava hotelski smještaj i apartmanski privatni smještaj. Usluga je jako kvalitetna, a ponuda smještaja za ljetovanje u Tučepima je bogata, no bez obzira na to, sredinom ljetne sezone je teško doći do slobodnog smještaja ukoliko već ranije niste rezervirali smještaj bilo u hotelu ili privatnom apartmanu. Zato požurite i rezervirajte smještaj za svoje ljetovanje što prije.

Više o smještaju u Tučepima kao i rezervacije slobodnih apartmana pogledajte ovdje.


Sport i rekreacija u Tučepima

Tučepi sve više postaju poznata turistička destinacija, al ovo ljetovalište nije poznato samo po čistoći mora i prekrasnim plažama. Tučepi osim atraktivnih plaža, imaju u ponudi i druge zabavne usluge koje će upotpuniti Vaše ljetovanje.

Neke od usluga koje imaju u ponudi su i zabava u obliku vodenih sportova, pa tako na svom ljetovanju možete uživati u panoramskoj vožnji padobranom, u vodenom toboganu, jedrenju, vožnji skuterom, ronjenju, te u još mnogo toga.

Osim vodenih sportova, na ljetovanju se možete baviti i drugim različitim sportovima, kao što je nogomet koji je jedan od najpopularnijih sportova, te košarka, stolni tenis, odbojka na pijesku, boćanje...


Izleti koji kreću iz Tučepa

Ako vas ne zanimaju sportovi, svoje ljetovanje u Tučepima možete iskoristiti i da bolje upoznate okolna mjesta jer se često organiziraju takvi izleti. Tako ćete moći posjetiti i Imotski, srednjovjekovni gradić, u sklopu kojeg ćete moći vidjeti i poznata Imotska jezera - Crvene jezero i Plavo jezero.

Tučepi su zapravo idealna destinacija koja može biti odlično polazište za brojne izlete i bolje upoznavanje Dalmacije. Osim U Imotski, organizirani su izleti i u Split, Trogir, Omiš, Plitvička jezera, Međugorje, te brojne druge destinacije.


Zabava i noćni život u Tučepima

Tučepi Vam osim sunčanja, izležavanja na plaži, kupanja u kristalno čistom moru, te bavljenje sportovima, nude i različita događanja. Organiziraju se različite zabave, a posebno u Danima Grada Makarske kada se turistima nude brojne zabave.

Za mlade i željne dobre zabave, uvijek će se naći dobar party u Tučepima, kao što su pjena party i karaoke show.

Osim takve zabave, imate na izbor i različite koncerte, izvedbe klapa te ribarske večeri. S obzirom na ponudu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Čistoća mora i duge šljunčane plaže će Vam osigurati da se na ovom ljetovanju opustite i jednostavno uživate!