Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Vodice


Vodice su idilično malo turističko mjesto pored Šibenika, te jedno od najpoznatijih destinacija za ljetovanje u Hrvatskoj. Uzduž duge obale protežu se prekrasne suncem okupane plaže od kojih su neke stjenovite, šljunčane ili betonske na kojima se možete ugodno odmarati, kupati ili samo sunčati.


Zabava i aktivnosti u Vodicama

Za one koji žele ipak malo aktivniji odmor u Vodicama postoje brojne agencije koje nude razne programe u sklopu izleta, te različite vodene zabave i sportove kao što je škola jedrenja na dasci, ronjenje, jet-ski...

Bez obzira na koji način želite iskoristiti svoje ljetovanje u Vodicama, agencije će Vam ponuditi širok spektar rekreacije, zabave i noćnih izlazaka, te ćete sigurno pronaći nešto za sebe.


Noćni život i izlasci u Vodicama

Ako ste mladi, ludi i željni dugih noćnih provoda, Vodice su savršeno mjesto za Vas jer između mnogih noćnih barova uz more, u Vodicama je smješten i jedan od najpoznatijih disco klubova na Jadranu.

Osim modernog načina zabave, u Vodicama ćete često naići na mlade kako u društvu svojih prijatelja na plaži dugo u noć uživaju i pjevaju uz zvuke gitare. Iako ćete često čuti promašen ton, uz tolike količine dobrog raspoloženja i pokoju čašicu ukusnog domaćeg vina, svima će u sjećanju ostati samo nezaboravno ljeto.


Smještaj u Vodicama

Da bi Vam ljetovanje u Vodicama bilo što ugodnije, možete odabrati različite vrste smještaja. Privatni smještaj u Vodicama nudi jeftiniju (povoljniju) opciju, te ga neće nedostajati jer je stvarno velika ponuda, a domaćini će Vam izaći u susret. Cijene smještaja variraju, a obično su zavisne o tome kolika je udaljenost do mora. Ako na vrijema napravite rezervaciju, možete pronaći povoljan, jeftin, ali i kvalitetan smještaj!

Za one zahtjevnije, tu je i nekoliko vrhunskih hotela koji će Vam pružiti luksuznu uslugu. Ljubazno osoblje će se potruditi da udovolji svim Vašim zahtjevima.

Više o smještaju u Vodicama i online rezervacije apartmana u Vodicama nalaze se ovdje.