Marketing i oglašavanje

Hrvatska

Valuta zemlje
HRK = Hrvatska kuna

Službeni jezik
hrvatski

Glavni grad
Zagreb

Zaton


Zaton je malo turističko mjesto koje se nalazi u blizini Šibenika na ušću rijeke Krke. Smješten u dugoj uvali ističe se svojom ljepotom i čarobnim ugođajem.

Ljetovanjem u ovom prekrasnom malom mjestu imat ćete sve što Vam je potrebno, a bit ćete ipak dovoljno daleko od buke i užurbanosti grada. Idealan je za miran obiteljski odmor, no i za sve ostale koji traže odmor, more i sunce u mirnom okruženju.


Što posjetiti u Zatonu

Dok se odmarate u Zatonu, svakako posjetite jednu od najvećih i najposjećenijih kulturnih znamenitosti Zatona, a to je crkva sv. Jurja. Ona svojom ljepotom privlači turiste iz cijele Europe.

Osim u samom Zatonu, u okolici Zatona također možete vidjeti i posjetiti različite prirodne ljepote, a posebno Nacionalni park Krka.


Hrana i ugođaj u Zatonu

Nakon ugodno provedenog dana u Zatonu, svoje ljetovanje možete učinit još boljim ako se odlučite isprobati gastronomsku ponudu ovog dalmatinskog mjesta u već poznatim dalmatinskim konobama. Osim specijaliteta, u ovim konobama u Zatonu uvijek će se pronaći i neko dobro vino da bi upotpunilo i učinilo još ugodnijom Vašu večer. Možete se opustiti i u beach barovima, coctail barovima, restoranima, ... jer Zaton Vam nudi sve što je potrebno.

Posebno zanimljiva je i proslava sv Roka koji se smatra zaštitnikom Zatona. Održava se 16. kolovoza, te se navečer toga dana održava fešta koja često traje do ranih jutarnjih sati.


Smještaj u Zatonu

Zaton kraj Šibenika je idealno mjesto za ljetovanje i odmor. Smještaj u ovom dalmatinskom gradiću bez problema ćete pronaći. Bilo da tražite privatni apartman ili obiteljsku kuću, ljubazni domaćini potrudit će se da Vam ugode i ispune sva Vaša očekivanja, pa i više od toga!

Potražite na vrijeme smještaj u Zatonu, i osigurajte sebi bezbrižno ljetovanje!

Više o smještaju u Zatonu kao i rezervacije smještaja ili cijene možete pogledati ovdje.