Marketing i oglašavanje

Tunis

Valuta zemlje
TND = Tuniški dinar

Službeni jezik
arapski

Glavni grad
Tunis

Popularne destinacije Tunis: Hammamet, Port El Kantaoui

Hammamet

Za gradić Hammamet možemo reći da je sigurno jedno od omiljenijih turističkih odredišta, i to ne samo u Tunisu, već i u cijeloj sjevernoj Africi. Nazivaju ga tuniski Saint Tropezom, i to ne samo zbog kilometara i kilometara prekrasnih pješčanih plaža, već i zbog očaravajućih večeri na terasama hotela i restorana.

Za Tunižane , a i za turiste, Hammamet je sinonim za ljetovanje. No unatoč velikom broju turista, na plažama nema gužve, pa možete u miru uživati u predivnim zalascima sunca.

Hammamet je i trgovačko središte. Njegova medina je smještena u samom centru grada, a u brojnim uličicama unutar medine se nalazi mnoštvo trgovina u kojima ćete pronaći sve što Vam treba. Tu ćete moći isprobati i svoju vještinu cjenkanja, inače ćete platiti previsoku cijenu za sve što kupite.

Hammamet će Vam uz besprijekorne plaže pružiti pregršt zabave, te će zadovoljiti i najrazličitije ukuse.


YASMINE HAMMAMET

Za one najzahtjevnije koji žele biti smješteni u najluksuznijim hotelima (četiri ili pet zvjezdica),
izgrađena je nova turistička zona u blizini Hammameta. Dobila je ime Yasmine Hammamet po cvijetu jasmina koji se smatra simbolom života i sreće. Ova zona je poznata i kao “tuniski Beverly Hills“ zbog velikog broja vrhunskih hotela i marine.

U samom centru se nalazi medina u kojoj možete posjetiti i najluksuznije trgovine, restorane, kazališta,…

Bez obzira u čijem društvu putujete, Hammamet je idealna lokacija za savršen odmor. Izaberite jednu od prekrasnih plaža, opustite se i uživajte.